Over Administratiekantoor Stigter

Cor Stigter

cor

Mijn naam is Cor Stigter en ik ben geboren in 1970. Woonachtig te Vlaardingen. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Na wat omzwervingen om rust te vinden achter het bureau, ben ik in 2001 weer begonnen als administrateur bij een administratiekantoor. Eerst 9 jaar in Maassluis en toen overgestapt naar een administratiekantoor in de Maasdijk.

Al enige tijd heb ik naast mijn fulltimebaan een administratiekantoor. Voor cliënten verzorg ik de financiële zaken, zoals de boekhouding eventueel met salarissen, de jaarrekening, de aangiften omzetbelasting, de aangifte inkomstenbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting en helaas ook de erfbelasting.

Daarnaast komt natuurlijk ook het advies om de hoek kijken. Het mooiste wat er is, persoonlijk contact met de cliënten om te proeven wat de klant wil met zijn onderneming en hoe we elkaar daar het beste bij van dienst kunnen zijn. Natuurlijk gaat het over de centen, maar het gevoel dat erbij komt kijken over hoe bepaalde doelstellingen te bereiken, moet wel bij je passen. De weg er naar toe is voor ieder verschillend, dit is wel een van de dingen die dit vak voor mij zo mooi maakt.

Annelies Schanssema - van Soldt

Annelies is al meer dan 30 jaar werkzaam in het verwerken van bedrijfsadministraties. Annelies is van mij een oud collega en gelukkig sinds 1 maart 2022 bij ons werkzaam. Zij is verantwoordelijk voor financiële administraties en aangiften omzetbelasting. Bereidt tevens rapportages voor voor onze klanten. Ze heeft veel contact met bedrijven betreffende ontbrekende stukken en aansluitingen van de administraties.